Amanda schulman instagram

Amanda Schulman (@mandyschulman) • Instagram photos …

165k Followers, 1499 Following, 2938 Posts – See Instagram photos and videos from Amanda Schulman (@mandyschulman)

Amanda Schulman (@mandyschulman) • Instagram photos …

165k Followers, 1498 Following, 2938 Posts – See Instagram photos and videos …

Amanda Schulman on Instagram: “Lördag! ”

Amanda Schulman på Instagram: “Lördag! 💐🎉💅🏻”

4781 Likes, 11 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Lördag! ”

4,780 Likes, 11 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Lördag! 💐🎉💅🏻”

Jag var orolig och rädd innan jag skulle föda mitt tredje barn …

Amanda Schulman on Instagram: “Jag var orolig och rädd innan jag skulle föda mitt tredje barn. Jag skulle bli igångsatt men fick komma in först två dygn senare pga platsbrist. En lucka vid 23 på kvällen. Min lite äldre mvc-sköterska var förvånad efteråt. “Förr i tiden sa man, trött mamma, trött livmoder, och lät mammorna sova om nätterna, men det finns det inte tid för nu”. Två timmar efter att jag fött var jag tvungen att lämna rummet för att andra stod på tur. Jag var ensam med min nyfödda bebis på BB-hotellet den natten med bara ett nummer att ringa om det skulle vara något. Jag sov inte många minuter. MEN, jag dog inte. Och inte min bebis heller. När jag läser den här artikeln om en barnmorska som pustar ut efter varje pass för att ingen dog tänker jag bara på en sak. Att hur mycket vi än försöker göra för att få våra röster hörda vad det gäller den usla förlossningsvården i vårt land så kommer det säkert tyvärr krävas ett dödsoffer innan det blir någon förändring. Jag gråter när jag tänker på att en liten bebis ska möta världen utan sin mamma. Eller att en mamma ska sörja sitt döda barn redan på BB. Eller den barnmorskan som kommer att känna sig skyldig fast det inte var hennes fel och leva med det i resten av sitt liv. En annan barnmorska la ut en bild på sina blodiga byxor som ett exempel på stressen hon lever med. Det finns nämligen inte ens tid att byta binda. Nånting i mig gör mig extra ledsen över allt det här för att det bara är kvinnor som drabbas. Både vi som föder och barnmorskorna som förlöser. Som om vi inte vore värda nåt. Fy fan för er som sitter vid makten. Fy fan för er som är ansvariga för oss kvinnor, bebisar och alla barnmorskor som sliter ihjäl sig. Hur kan ni låta detta ske? Jag har egentligen inga ord som kan beskriva min vrede. Bara kärlek till alla systrar som ska föda barn i detta land. Tänker på er och alla barnmorskorna! ❤ #jagvillfödabarnsäkert”

8140 Likes, 212 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Jag var orolig och rädd innan jag skulle föda mitt tredje barn.

8,140 Likes, 212 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Jag var orolig och rädd innan jag skulle föda mitt tredje barn. Jag skulle bli igångsatt men fick komma in först två dygn senare pga platsbrist. En lucka vid 23 på kvällen. Min lite äldre mvc-sköterska var förvånad efteråt. “Förr i tiden sa man, trött mamma, trött livmoder, och lät mammorna sova om nätterna, men det finns det inte tid för nu”. Två timmar efter att jag fött var jag tvungen att lämna rummet för att andra stod på tur. Jag var ensam med min nyfödda bebis på BB-hotellet den natten med bara ett nummer att ringa om det skulle vara något. Jag sov inte många minuter. MEN, jag dog inte. Och inte min bebis heller. När jag läser den här artikeln om en barnmorska som pustar ut efter varje pass för att ingen dog tänker jag bara på en sak. Att hur mycket vi än försöker göra för att få våra röster hörda vad det gäller den usla förlossningsvården i vårt land så kommer det säkert tyvärr krävas ett dödsoffer innan det blir någon förändring. Jag gråter när jag tänker på att en liten bebis ska möta världen utan sin mamma. Eller att en mamma ska sörja sitt döda barn redan på BB. Eller den barnmorskan som kommer att känna sig skyldig fast det inte var hennes fel och leva med det i resten av sitt liv. En annan barnmorska la ut en bild på sina blodiga byxor som ett exempel på stressen hon lever med. Det finns nämligen inte ens tid att byta binda. Nånting i mig gör mig extra ledsen över allt det här för att det bara är kvinnor som drabbas. Både vi som föder och barnmorskorna som förlöser. Som om vi inte vore värda nåt. Fy fan för er som sitter vid makten. Fy fan för er som är ansvariga för oss kvinnor, bebisar och alla barnmorskor som sliter ihjäl sig. Hur kan ni låta detta ske? Jag har egentligen inga ord som kan beskriva min vrede. Bara kärlek till alla systrar som ska föda barn i detta land. Tänker på er och alla barnmorskorna! ❤ #jagvillfödabarnsäkert”

Amanda Schulman on Instagram: “Mina kära borgerliga …

34.5k Likes, 2748 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Mina kära borgerliga vänner och följare. I år ber jag er tänka efter innan ni …

Kom och sök! Kanske det roligaste som hänt! – Instagram

Amanda Schulman on Instagram: “Kom och sök! Kanske det roligaste som hänt! 💕”

969 Likes, 97 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Kom och sök! Kanske det roligaste som hänt! ”

969 Likes, 97 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Kom och sök! Kanske det roligaste som hänt! 💕”

Typiskt mig. Vi har bestämt oss för att sälja och nu när jag gör …

Amanda Schulman på Instagram: “Typiskt mig. Vi har bestämt oss för att sälja och nu när jag gör så fint för visningar och allt så är det som jag ska göra slut med min stora kärlek. Har till och med gråtit en skvätt. Går igenom alla minnen här. Barnen som varit bebisar och blivit barn här. Som en jäkla tönt håller jag på. God give me mercy🙏🏻 Hoppas jag håller ihop det ända fram till mål 💅🏻”

5 942 gilla-markeringar, 92 kommentarer – Amanda Schulman (@mandyschulman) …

5,942 Likes, 92 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Typiskt mig. Vi har bestämt oss för att sälja och nu när jag gör så fint för visningar och allt så är det som jag ska göra slut med min stora kärlek. Har till och med gråtit en skvätt. Går igenom alla minnen här. Barnen som varit bebisar och blivit barn här. Som en jäkla tönt håller jag på. God give me mercy🙏🏻 Hoppas jag håller ihop det ända fram till mål 💅🏻”

Amanda Schulman on Instagram: “Här sitter jag och har precis …

Amanda Schulman on Instagram: “Här sitter jag och har precis gjort en dunderbeställning på IKEA. Jag var så nöjd tills att det stod att jag skulle få leverans först om tre och en halv vecka. Jag började nästan gråta. Men jag är också lite känslig idag för det blåser så osv. Hur som helst så undrar jag om någon vet någon budfirma som kan hjälpa mig??? Oh hur går det till? Kan budfirman gå till Ikea och köpa allt också om jag har en lista? För online och hämtning fungerade bara i Helsingfors och Västerås. Jag befinner mig alltså på Gotland. Så nervig nu, jag vet 💅🏻💅🏻”

4510 Likes, 81 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Här sitter jag och har precis gjort en dunderbeställning på IKEA.

4,510 Likes, 81 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Här sitter jag och har precis gjort en dunderbeställning på IKEA. Jag var så nöjd tills att det stod att jag skulle få leverans först om tre och en halv vecka. Jag började nästan gråta. Men jag är också lite känslig idag för det blåser så osv. Hur som helst så undrar jag om någon vet någon budfirma som kan hjälpa mig??? Oh hur går det till? Kan budfirman gå till Ikea och köpa allt också om jag har en lista? För online och hämtning fungerade bara i Helsingfors och Västerås. Jag befinner mig alltså på Gotland. Så nervig nu, jag vet 💅🏻💅🏻”

Amanda Schulman på Instagram: “När man är gravid får man …

Amanda Schulman på Instagram: “När man är gravid får man göra om hur mycket som helst hemma. 💅🏻 herregud vad det har sytts sängkjolar, kuddar och pallar. Och igår så kom nya mattan. Älskar att ha en vän som @malinglemme med så god smak att jag typ vill tapetsera hemmet med mattor från @layered_official (vilket jag nästan har gjort eftersom jag beställt till så många rum 😱) Älskar också att ha en bästis med så god smak som hjälper mig med alla tygval osv 😘 @ellendink. Ska visa er resten av hemmet vad det lider. Gjort om det mesta! Förlåt @alexschulman 😘”

3 790 gilla-markeringar, 35 kommentarer – Amanda Schulman (@mandyschulman) …

3,790 Likes, 35 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “När man är gravid får man göra om hur mycket som helst hemma. 💅🏻 herregud vad det har sytts sängkjolar, kuddar och pallar. Och igår så kom nya mattan. Älskar att ha en vän som @malinglemme med så god smak att jag typ vill tapetsera hemmet med mattor från @layered_official (vilket jag nästan har gjort eftersom jag beställt till så många rum 😱) Älskar också att ha en bästis med så god smak som hjälper mig med alla tygval osv 😘 @ellendink. Ska visa er resten av hemmet vad det lider. Gjort om det mesta! Förlåt @alexschulman 😘”

Amanda Schulman on Instagram: “Fick feeling”

Amanda Schulman on Instagram: “Fick feeling”

8131 Likes, 39 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Fick feeling”

8,130 Likes, 38 Comments – Amanda Schulman (@mandyschulman) on Instagram: “Fick feeling”

Keywords: amanda schulman instagram, instagram mandyschulman, mandy schulman instagram, amandaschulman instagram, mandyschulman instagram, instagram amanda schulman