Lena hallengren instagram

Lena Hallengren (@lena_hallengren) • Instagram photos and …

37.5k Followers, 681 Following, 1226 Posts – See Instagram photos and videos from Lena Hallengren (@lena_hallengren)

Lena Hallengren (@lena_hallengren) • Instagram photos and …

37.5k Followers, 681 Following, 1226 Posts – See Instagram photos and videos …

Lena Hallengren on Instagram: “Nu är jag klar även med min …

Lena Hallengren on Instagram: “Nu är jag klar även med min strålbehandling. Det känns väldigt skönt och jag vill återigen tacka för allt stöd under min behandling, inte minst från er som följer mig här. Jag är också så glad över den vård jag har fått på Länssjukhuset i Kalmar och tacksam över att jag har mått så bra att jag har kunnat arbeta hela den här perioden. Nu ser jag fram emot att fortsätta i mitt viktiga uppdrag som socialminister. Som jag säger till Anette Holmqvist på GP, som publicerar längre intervju med mig i dag: Vi ska ha en stark välfärd som står pall oavsett vilken tid vi lever i.”

16.3k Likes, 861 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “Nu är jag klar även med min strålbehandling. Det känns väldigt skönt och jag …

16K Likes, 861 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “Nu är jag klar även med min strålbehandling. Det känns väldigt skönt och jag vill återigen tacka för allt stöd under min behandling, inte minst från er som följer mig här. Jag är också så glad över den vård jag har fått på Länssjukhuset i Kalmar och tacksam över att jag har mått så bra att jag har kunnat arbeta hela den här perioden. Nu ser jag fram emot att fortsätta i mitt viktiga uppdrag som socialminister. Som jag säger till Anette Holmqvist på GP, som publicerar längre intervju med mig i dag: Vi ska ha en stark välfärd som står pall oavsett vilken tid vi lever i.”

Lena Hallengren (@lenahallengren) • Instagram photos and …

139 Followers, 211 Following, 28 Posts – See Instagram photos and videos from Lena Hallengren (@lenahallengren)

Lena Hallengren on Instagram: “Nu får peruken stanna i lådan.”

107k Likes, 6558 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “Nu får peruken stanna i lådan.”

Lena Hallengren on Instagram

11.9k Likes, 858 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “Vardagen är åter och dagarna fylls med inläsning, möten, besök och intervjuer.

I dag har socialminister Lena Hallengren berättat att hon ska …

23.7k Likes, 2008 Comments – Stefan Löfven (@stefanlofven) on Instagram: “I dag har socialminister Lena Hallengren berättat att hon ska genomgå en …

Lena Hallengren on Instagram: “Idag har jag lämnat tillbaka …

6296 Likes, 417 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “Idag har jag lämnat tillbaka mitt passerkort och avslutat mitt uppdrag som …

Lena Hallengren on Instagram

2121 Likes, 75 Comments – Lena Hallengren (@lena_hallengren) on Instagram: “ANPASSADE RESTRIKTIONER FRÅN 1 JULI Pandemiläget ser betydligt ljusare ut nu när …

Lena Hallengren sur Instagram : « RESTRIKTIONER LIGGER …

2 543 mentions J’aime, 105 commentaires – Lena Hallengren (@lena_hallengren) sur Instagram : « RESTRIKTIONER LIGGER FAST. NU MÅSTE VI ALLA HJÄLPAS ÅT!

Keywords: lena hallengren instagram