Det bästa för dig

Det kan hända ibland att din hud känns torr och trött eller att ditt hår känns frissigt och slitet eller till och med att dina naglar bryts av hela tiden. Det finns saker som kan hjälpa dig med dessa problem som till exempel Jabushe kollagen med kollagen för hud, hår och naglar. Här nedan kommer du att få ännu fler tips för att fixa dessa problem.

Huden

Det finns många saker som kan försämra din hud men samtidigt finns det också många saker som kan göra det bättre. Ovanför nämndes ett kosttillskott, rätt vitaminer och mineraler kan göra en otrolig skillnad då det kan finnas ämnen som din hud saknar vilket orsakar torrhet eller en för oljig hud. Ett annat tips är att lista ut vilken hudtyp du har och vad som är dina största problem med din hud. Utifrån detta kan du hitta hudvårdsprodukter som kan komplementera din hud istället för att förstöra den. Med bara dessa grejer kan din hud förändras helt och hållet till något mycket bättre.

Hår och naglar

Kosttillskott kan också hjälpa mycket med både hår och naglar då samma sak gäller här som för huden, det kan finnas ämnen som saknas i din kropp. Vitaminer och mineraler är det som hjälper dina naglar mest, men att till exempel inte måla eller fixa dem på något sätt under en längre tid kan också hjälpa. För ditt hår finns det lite mer du kan göra. Testa till exempel olika sorters schampo och balsam för att hitta något som passar just ditt hår och som tar fram det bästa ur ditt hår istället för att slita på det. Det kan också hjälpa att klippa bort det slitna mer regelbundet eller att klippa håret mycket kortare kan också friska upp håret en hel del. Gör det som är bäst för just dig.